Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Sikeres érettségi vizsgákat kívánunk! "Veled leszek"- mondja az Úr."

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Torna Diákolimpia Országos Elődöntő

A Torna Diákolimpia Országos Elődöntő 2019. február 23. Debrecenben került megrendezésre, amlyere egy általános iskolás I. korcsoportos csapattal indultunk, hat fővel. A megyei versenyekről tizenkét csapat jutott be az országos elődötőre.

A versenyre korán reggel indultunk az iskola buszával. Mindenki izgatottan várta a versenyt. Közel két órás utazás után érkeztünk meg a helyszínre, ahol már minden csapat melegített. A verseny négy forudulóban zajlott, mert az I. korcsoportban csak szekrény ugrás és talaj tornaszereken zajlik a verseny. Egy fordulóra három csapat jutott, két szeren versenyeztek és egy pihenőben várt. A mi csapatunk az utolsó negyedik fordulóra sorsolták, így jutott idő a rendes bemelegítésre. A versenyzést nehezítette, hogy a bemelegítés másik teremben zajlott, mint maga a verseny. A helyieknek könnyű dolguk volt, mert már ismerték a szereket, de a mi kis lánykáink nagyon ügyesen alkalmazkodtak a körülményekhez és sikerült a 4. helyet megszereznünk, ami sajnos nem volt elég az Országos Döntőbe jutáshoz, mert oda az első három csapat jutott be. Viszont hatalmas dolog, hogy 12 erős csapat közül ilyen elől végeztünk. Jövőre több csapattal is szeretnénk részt venni az I. és II. korcsoportban.

A csapat tagjai: Tóth Zselyke, Tóth Szonja, Perei Anett, Komáromi Noémi, Rima Patrícia, Lészkó Léna

torna1


Aerobik Diákolimpia Kelet Magyarország Területi Forduló 2018/19

Az Aerobik diákolimpia Kelet magyarországi fordulója zajlott 2019. március 03. Makón. Reggel korán indultunk Makóra. 12 óra körül kerültünk sorra. Négyen versenyezünk. / KÉP: Prorok Petra, Szemerédi Klaudia, Sárközi Tamara, Ozsváth Elizabet, középen: Lészkó-Kurucz Erika felkészítő / Mindannyian nagyon izgatottak voltunk és felétünk. Rengeteg versenyző, zsűri és vendég volt a csarnokban. A gyakorlat előtt még nagyon izgultunk, de ahogy melegítettünk elszállta minden félelmünk és magunkhoz képest elég jól szerepeltünk. Az eredményhírdetés 12.30-kor volt. Nagyon izgatottan vártuk, hogy hanyadik helyezést értük el. a 7. helyen végeztünk, aminkek igazán örültünk. A visszafelé vezető úton mindenki fáradt és kimerült volt, viszont megfogadtuk, hogy jövőre is indulunk és elsők leszünk. Ezzel az eredményel bejutottunk az Országos döntőre, ami 2019. április 27- én lesz.

Szemerédi Klaudia 9D. osztály

torna2

Copyright © 2019 PSG Rights Reserved.