Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Áldott és örömteli húsvétot kívánunk! Krisztus feltámadt!

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

2018.október 7-én, vasárnap, iskolánk 6 lelkes tanulójával és 2 méglelkesebb tanárával részt vettünk a Budapesten megrendezésre kerülő 33. Spar Maraton Fesztiválon. 4 fős váltóban teljesítettük a 42 km-t, 2 csapatként.
Az első emberek 9-kor rajtoltak, a többieknek pedig a becsült iram és várható érkezési idő kiszámításával kellett tömegközlekedéssel az adott váltóhelyre eljutni, mielőtt a csapattárs odaérne.
Szerencsére az idő kedvező volt számunkra, a verseny hangulata pedig - mint ez minden ilyen és ehhez hasonló versenyen lenni szokott - elképesztő volt. Az út mellett állók szájából folyamatosan elhangzó buzdító szavak, a táblák,  (személyes kedvencemmé vált a 34. km-nél olvasott "A fájdalom múlandó, de a dicsőség örök." felirat) a zenekarok és a sok rámszegeződő szempár minden lépésnél egyre több erőt adott és csak a célbaérve - amikor a nyakamba akasztották a befutó érmeket és sétálhattam végre - eszméltem rá, hogy mennyire fárasztó is ez valójában. 
De olyan fajta fáradtság ez, amit pár másodperc után felülmúl a büszkeség... és ez az az érzés, ami minden fáradozást megér.
A Turbonegro csapat - Sándor Bence, Szilágyi István, Dányi - Bereczki Márta és Szegfű Kornél - 03:42:12-es, míg a Forza Ferrari - Kovács Máté, Pónya Kata, Róth Bence és Murvai Vanessza Ildikó - 03:55:44-es idővel tudta teljesíteni a maratoni távot. Murvai Vanessza 
received 249362789112466

Copyright © 2019 PSG Rights Reserved.