Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek. Ján 8,36

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Gólyatábor 2017

Mindannyian izgatottan vártuk ezt a napot. A fogadás rendkívül kedves volt és mindenki nagyon segítőkész. Elfoglaltuk a szobáinkat, majd a kollégium aulájában egy kis köszöntőre került sor. Ezután az osztályok külön termekbe vonultak és megismertük osztályfőnökeinket, mókás játékokkal egymást is.

Az ebéd elfogyasztása következett, majd bemutatták leendő iskolánkat kívül-belül. Ezután városnézés volt egy kicsit másképp. Izgalmas feladatokkal ismertük meg a várost és helyi lakosként én is hallottam új információkat.

Visszaértünk a kollégiumba ahol nagyon finom vacsorában részesültünk. Az estét zenés, táncos mulatsággal zártuk, így már csak a kis városismereti vetélkedő eredményhirdetése maradt hátra.  Szoros verseny volt. A három legjobb csapat finomságban részesült. Mondanom sem kell, hogy a nap nagyon hamar eltelt. A szobákban még egy kis beszélgetés következett, majd alvás.

A reggeli ébresztő után lementünk a reggelinkért. Ezután csoportokba osztottak minket, hiszen egy kis sport következett. Vicces, vidám hangulatban telt. Mindenki kellően elfáradt. Ismét eredményhirdetés következett, ahol a legjobb csapat tortában részesült. Ezután elmentünk ebédelni, ahol ismét mindenki jól lakott. Visszaértünk a kollégiumba. Sajnos eljött az ideje a pakolásnak és búcsúzkodásnak, mert át kellett adnunk helyünket a kollégiumi diáktársainknak.

Nagyon jól éreztem magam és rengeteg új embert ismerhettem meg.

Csatári Bettina
9.kny

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.