Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Sikeres érettségi vizsgákat kívánunk! "Veled leszek"- mondja az Úr."

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Az idei AJTP Projektnap 2016. május 9-én, hétfőn került megrendezésre.

Rengeteg munka és erőfeszítés volt az egész rendezvény megszervezésében és magában a projektekben is. A legtöbben hosszasan felkészültek a feladatra. Rengeteg gyűjtőmunkát, rendszerezést, félkész projektet néztünk meg, mire kialakultak a végleges előadások.

A felkészítésben Klein Éva tanárnő segített a legtöbbet a bemutatók elkészítése és értékelése során. Tanulásmódszertan órán rengeteget gyakoroltunk, és egy felsőbb éves diák is segített, mivel megmutatta, hogy milyen legyen, illetve milyen ne legyen egy projektmunka. Ezen kívül Braun Péterné Kristóf Viktória, Csonkáné Bíró Éva és Egeresiné Vas Ildikó tanárnők adtak lehetőséget a projektmunkák bemutatására, javítására.

A nagy napot izgalommal és félelemmel vártuk. A terem minden órában tele volt, mindenki nagyon érdeklődött a munkáink iránt. Szerintem az egész osztály, vagy legalább is én nagyon féltem, amikor tudtam, hogy már csak egy ember van előttem és mindjárt ki kell állnom a tömeg elé és elmondani, hogy én mit szeretek csinálni, miben vagyok jó.

 

proj1

A projektnap során egészen fantasztikus, jó és kevésbé jó bemutatókat láthattunk. Ezek között volt olyan amiben „részt lehetett venni” és olyan is, amit csak szemlélni lehetett. A közönség nagy része figyelemmel követte az eseményeket.

proj2

Összességében jól sikerült ez a bemutatkozás és remélem, hogy a nézők megismertek minket, tetszett nekik, és remélem, hogy mindenki tanult a hétfői nap során.

 

Készítette: Németh Csilla Boglárka 9/AJTP-s tanuló

Copyright © 2019 PSG Rights Reserved.