Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Áldott és örömteli húsvétot kívánunk! Krisztus feltámadt!

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Pályázz és nyerj!

A PSG Verskör pályázatot hirdet az idén már harmadik alkalommal, 2017. április 18-20. között megrendezésre kerülő Költészet Hete – Irodalom más/kép(p) alkalmából a gimnázium azon tanulói számára, akik tehetségesek a rajz és/vagy szövegalkotás területén, és kreativitásukat szívesen megmutatnák az egész iskolának, sőt akár szélesebb közönségnek is.

Pályázni lehet a következő témákban:

1. Tervezd meg a Költészet Hete pólóját! – Te milyen pólóban vennél részt szívesen a programokon? Elképzelésedet, a póló színének megadásával, készítsd el egy A/4 lapra vagy elektronikus formátumban! Minden beküldött tervet kiállítunk az aulában, a zsűri által kiválasztott legjobb terv pedig a Költészet Hete hivatalos pólóját díszíti majd.

Díjazás: a zsűri által kiválasztott terv pályadíjban részesül, amely egy 2000 Ft-os Ajándék Erzsébet-utalvány, amelyet szinte bármire felhasználhatsz. A zsűri emellett egy különdíjat is kioszt, amelynek díjazása egy 1000 Ft-os Ajándék Erzsébet-utalvány.

2. Irodalom másképp – Megihletett? Átírnád? Kiparodizálnád? Válassz egyet bármelyik, az irodalom tankönyvedben megtalálható vers közül, és írd át mai stílusba vagy paródiának, vagy aminek szeretnéd! Csak foglalkozz vele! A beküldött szövegekből (kézzel írott vagy elektronikus) versmontázst készítünk, amelyet szintén kiállítunk az aulában. A díjazott alkotások emellett bekerülnek az iskolai évkönyvbe is.

Díjazás: a zsűri által kiválasztott 1-3. helyezést elérő szövegek pályadíjban részesülnek, amelyek egy 2000 Ft-os; egy 1500-Ft-os, egy 1000 Ft-os Ajándék Erzsébet-utalvánnyal járnak együtt, amelyet szinte bármire felhasználhatsz.

A beadási határideje mindkét pályázat esetén: 2017. április 7. 12:00

A beadás módja: személyesen Bancsi Árpád tanár úrnál vagy elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre való elküldéssel

Vigyázz, kész, pályázz!

Copyright © 2019 PSG Rights Reserved.