Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek. Ján 8,36

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Pályázz és nyerj!

A PSG Verskör pályázatot hirdet az idén már harmadik alkalommal, 2017. április 18-20. között megrendezésre kerülő Költészet Hete – Irodalom más/kép(p) alkalmából a gimnázium azon tanulói számára, akik tehetségesek a rajz és/vagy szövegalkotás területén, és kreativitásukat szívesen megmutatnák az egész iskolának, sőt akár szélesebb közönségnek is.

Pályázni lehet a következő témákban:

1. Tervezd meg a Költészet Hete pólóját! – Te milyen pólóban vennél részt szívesen a programokon? Elképzelésedet, a póló színének megadásával, készítsd el egy A/4 lapra vagy elektronikus formátumban! Minden beküldött tervet kiállítunk az aulában, a zsűri által kiválasztott legjobb terv pedig a Költészet Hete hivatalos pólóját díszíti majd.

Díjazás: a zsűri által kiválasztott terv pályadíjban részesül, amely egy 2000 Ft-os Ajándék Erzsébet-utalvány, amelyet szinte bármire felhasználhatsz. A zsűri emellett egy különdíjat is kioszt, amelynek díjazása egy 1000 Ft-os Ajándék Erzsébet-utalvány.

2. Irodalom másképp – Megihletett? Átírnád? Kiparodizálnád? Válassz egyet bármelyik, az irodalom tankönyvedben megtalálható vers közül, és írd át mai stílusba vagy paródiának, vagy aminek szeretnéd! Csak foglalkozz vele! A beküldött szövegekből (kézzel írott vagy elektronikus) versmontázst készítünk, amelyet szintén kiállítunk az aulában. A díjazott alkotások emellett bekerülnek az iskolai évkönyvbe is.

Díjazás: a zsűri által kiválasztott 1-3. helyezést elérő szövegek pályadíjban részesülnek, amelyek egy 2000 Ft-os; egy 1500-Ft-os, egy 1000 Ft-os Ajándék Erzsébet-utalvánnyal járnak együtt, amelyet szinte bármire felhasználhatsz.

A beadási határideje mindkét pályázat esetén: 2017. április 7. 12:00

A beadás módja: személyesen Bancsi Árpád tanár úrnál vagy elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre való elküldéssel

Vigyázz, kész, pályázz!

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.