Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek. Ján 8,36

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

ODAlogó     Játékos, vidám, kreatív- ez jellemzi a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium PentaSkill nevű csapatát, melyet az Online Demokrácia Activity nevű verseny keltett életre. Ez egy több fordulós megmérettetés, mely nem csak az önálló gondolkodásra és csapatmunkára készteti a versenyzőket, hanem azt is megtanítja, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Fő célja, hogy a résztvevő diákokat felkészítse a társadalmi szerepvállalásra.

PentaSkill logó    Idén negyedik alkalommal rendezik meg a versenyt, minden évben más a témája, most az idő került fókuszba. Ezért olyan feladatokat kell megoldaniuk a versenyzőknek a különböző fordulókban, melyekkel visszatekinthetnek a múltba és előre a jövőbe. A csapat jelenleg a Budapesten megrendezésre kerülő döntő előtt áll, az országos negyedik helyen. Ahhoz, hogy idáig eljuthassanak rengeteg segítséget kaptak mentoruktól Klein Éva Tanárnőtől, és segítőjüktől Almási Attila Tanár Úrtól, valamint iskolatársaiktól. A csapat a 9/D osztály tagjaiból áll, név szerint: Boruzs Petra, Győri Klaudia, Tasnádi Tamara, Tremmel Nikolett és Varga Laura.

Csoportkép

Az érdeklődök a csapat közösségi oldalán nyomon követhetik, hogy a PentaSkill hogyan oldja meg a feladatokat, a verseny alakulását pedig a www.teddoda.hu oldalon kísérhetik figyelemmel.

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.