Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Február 14-én itt a FARSANG! Téma: 70-es, 80-as évek!

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Akkor megint szólt Isten: „Teremjen a föld zöldellő növényeket, amelyek termést hoznak, és fákat, amelyek magot rejtő gyümölcsöt teremnek a földön.” Úgy is lett.

Mózes 1, 11

  Az általános iskola kisdiákjai és tanítói elültették azt a két kis fát, amely majd remélhetőleg néhány év múlva termést hoz és árnyékot ad az arra járók számára. Bízunk benne és reménységünk, hogy ahogyan ezek a kis fák gyökeret eresztenek, növekednek; velük együtt az általános iskola mostani kisdiákjai, mint első fiókák az évek során megerősödnek és boldogan repülhetnek ki a „fészkükből”.

  A faültetésre november utolsó napján került sor. Szelekovszki László, volt környezetvédelmi főtanácsos, környezetvédő volt segítségünkre, amelyet ezúton is köszönünk! Laci bácsi egy tölgyfát, egy szilfát és két cserjét hozott iskolánk számára. A gyerekekkel együtt készítették el a fák helyét, - az általános iskola épülete előtt- sem a sár, sem a hideg nem szegte kedvét a gyermekeknek. A fákat emlékfának is szánjuk, az általános iskola létrejöttének szeretnénk ezzel emléket állítani.

  Gondos kis kertészekként szeretnénk óvni, gondozni a fa-és cserje csemetéinket !

Tanító nénik

Copyright © 2019 PSG Rights Reserved.