Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek. Ján 8,36

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Aerobik Diákolimpia döntő 2016/17A területi válogatók után, bejutottunk az országos döntőbe, melyet 2017 április 22-én, Szarvason rendeztek meg. A versenyen ötödik helyezést értünk el.

A felkészülési időszakra esett a tavaszi szünet, ami nagyban hátráltatta a csapatot. Az edzések számát iskolai elfoglaltságok miatt sajnos csökkentenünk kellett. Ennek ellenére egy intenzív felkészülési programot igyekeztünk teljesíteni.  Rengeteg gyakorlás után, úgy éreztük, készen állunk a megmérettetésre.

Április 22-én  délben  elindultunk az iskola kisbuszával Szarvasra. Utazás közben igyekeztük a csapatszellemet erősíteni, hogy érezzék a bírók, egy összeszokott csapatot kell értékelniük. Délután öt órakor került ránk a sor az aerobik talajon. A gyakorlat bemutatása sokkal jobban sikerült, mint az előző versenyen emiatt hihetetlen boldogságot éreztünk.

Izgatottan vártuk az eredményhirdetést. Annak ellenére, hogy nálunk tapasztaltabb csapatok is indultak, bíztunk a jó szereplésben. Amikor meghallottuk az eredményünket kicsit csalódottak voltunk, mert előrébb vártuk magunkat. A versenynek sok pozitív hatása volt. Megtanultuk értékelni a csapatmunka fontosságát, és rádöbbentünk arra, hogy milyen jó és különleges ez a sportág, s hogy mennyire meg lehet szeretni rövid idő alatt is.

Ez úton is köszönjük felkészítő tanárunk Lészkó-Kurucz Erika  munkáját.

Győrfi Vivien    9 NYEK

18110091 10212752058659610 1133417267 o

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.