Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
„Amit tehát Isten egybekötött ember el ne válassza”

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Aerobik Diákolimpia döntő 2016/17A területi válogatók után, bejutottunk az országos döntőbe, melyet 2017 április 22-én, Szarvason rendeztek meg. A versenyen ötödik helyezést értünk el.

A felkészülési időszakra esett a tavaszi szünet, ami nagyban hátráltatta a csapatot. Az edzések számát iskolai elfoglaltságok miatt sajnos csökkentenünk kellett. Ennek ellenére egy intenzív felkészülési programot igyekeztünk teljesíteni.  Rengeteg gyakorlás után, úgy éreztük, készen állunk a megmérettetésre.

Április 22-én  délben  elindultunk az iskola kisbuszával Szarvasra. Utazás közben igyekeztük a csapatszellemet erősíteni, hogy érezzék a bírók, egy összeszokott csapatot kell értékelniük. Délután öt órakor került ránk a sor az aerobik talajon. A gyakorlat bemutatása sokkal jobban sikerült, mint az előző versenyen emiatt hihetetlen boldogságot éreztünk.

Izgatottan vártuk az eredményhirdetést. Annak ellenére, hogy nálunk tapasztaltabb csapatok is indultak, bíztunk a jó szereplésben. Amikor meghallottuk az eredményünket kicsit csalódottak voltunk, mert előrébb vártuk magunkat. A versenynek sok pozitív hatása volt. Megtanultuk értékelni a csapatmunka fontosságát, és rádöbbentünk arra, hogy milyen jó és különleges ez a sportág, s hogy mennyire meg lehet szeretni rövid idő alatt is.

Ez úton is köszönjük felkészítő tanárunk Lészkó-Kurucz Erika  munkáját.

Győrfi Vivien    9 NYEK

18110091 10212752058659610 1133417267 o

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.