Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Csokit megtalálták. Hamarosan újabb meglepetéssel kedveskedünk nektek. :D

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

2017. február 15-én került megrendezésre a X. Fekvenyomó Kupa, melyen az iskola lelkes versenyzői mérték össze erejüket. A versenyen a fiúk három, míg a lányok egy kategóriában indulhattak.  A helyszínen nevezett tíz versenyző a jó hangulatú megmérettetés után megérdemelten vehette át jutalmát, az érmek, oklevelek és egyéb díjak formájában.  Külön öröm számunkra, hogy örökös bajnokot is avathattunk, hiszen Irimiás Erika, aki számos országos versenyen sem talált még legyőzőre, elnyerte a PSEG örökös bajnoka címet. Erika 2012-től valamennyi versenyünkön indult, így jobb kezekbe nem is kerülhetett volna az elismerés.

kondi 2017

Muzsikusok

Iskolánk futsal csapata a 2016.dec.7-én megyei elődöntőn vett részt Békésen. Ellenfeleink a Gál Ferenc Szakképző iskola, Bcs.-i SzC Vásárhelyi Pál Szakgimnázium, Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium. és a Sarkadi Ady-Bay Gimnázium voltak. Az első fordulóban a békéscsabai Vízművel mérkőztünk meg, ahol hatalmas meccsen, Lakatos P. ,  Fábián V. és Hudák G. (2) góljaival 4-3-ra nyertünk. A következő mérkőzésen Békés legjobbjaival játszottunk, ahol a második félidő elején Bodó Imre kapusunknak felszakadt a szemöldöke és az erős vérzés miatt, nem tudta folytatni a játékot, így a kapuban Fábián V. mezőnyjátékosunk folytatta, de a történtek ellenére is 4-2-re nyerni tudtunk Hudák G. Somvári Z. és Lakatos P. (2) góljaival. Harmadik meccsünkön magabiztosan, szép játékkal, már Bodó Imivel a kapuban nyertünk 5-0ra a sarkadiak ellen Fábián V., Lakatos P. és Hudák G. (2) góljaival. de sajnos ez a mérkőzés sem maradt el sérülés nélkül... Ráczkevy S. játékosunkkal csúnyán elbántak és komoly zúzódást szenvedett könyökén.

sérültek

Utolsó mérkőzésünkön Orosháza ellen játszottunk, ahol már a meccs előtt tudtuk, hogy továbbjutottunk, de ennek ellenére komolyan vettük a feladatot és 6-0-ra győzedelmeskedett a csapatunk Ráczkevy S., Hudák G. (2), és Lakatos P. (2) góljaival. A csapat tagjai: Bodó Imre, Pázsit Attila, Papp Kristóf, Ráczkevy Sándor, Somvári Zoltán, Gyöngyösi István (Kenya), Hudák Gergő, Lakatos Patrik, Balogh Gergő és Fábián Vince (Pilu). Következő megmérettetésünk a megyei döntőn lesz 2016.12.14-én. Külön köszönet a "menedzserünknek" Szilágyi Zsuzsa tanárnőnek!

                                                                                               Fábián Vince

BRÉMAIAK

 

Copyright © 2017 PSG Rights Reserved.