Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Sikeres érettségi vizsgákat kívánunk! "Veled leszek"- mondja az Úr."

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Az első három mozgalmas nap után sem unatkoztunk, hiszen számos teendőnk volt még az akkor közelgő disszemináció miatt. A diákok interjúkat forgattak, próbáltak és egy csapatként készültek a bemutatóra. A csütörtöki nap második felében ellátogattunk Pisa városába is. Habár az időjárás igencsak barátságtalan arcát fordította felénk, mi mégsem keseredtünk el. Miután jó páran “megtámasztották” a ferde tornyot, bepillantást nyerhettünk a dóm belsejébe is, ahol a gyönyörű festmények és az aranyozott mennyezet ámulatba ejtettek minket.

A pénteki nap a próbáról szólt, ahol a diákok a mozi épületében gyakorolhatták el a szombati műsort.

A mai napon végre elérkezett a disszemináció pillanata. Sokat nevettünk a közös élményeken és emlékeken, azonban volt olyan pillanat is, ami több, mint megható volt. Az előadás során nem csak a diákok és az elkészült filmek kaptak fontos szerepet, hanem a helyi menekültszervezet tagjai, képviselők és további résztvevők gazdagították a műsort jelenlétükkel és gondolataikkal.

A közel három órás előadás végén a közönség és a fellépők egy emberként énekelték a “Ciao amore” című dalt, ami lassan de biztosan felébresztette bennünk a gondolatot, hogy hamarosan nekünk is búcsút kell intenünk Olaszországnak. Addig azonban meg egy tartalmas este és egy mozgalmas vasárnap var a diákokra, akik a hátralevő időt a cserediákjaikkal töltik.

IMG 5986IMG 5991IMG 6011IMG 6042IMG 6043IMG 6050

Copyright © 2019 PSG Rights Reserved.