Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Szemeim az úrra néznek szüntelen, fordulj felém és könyörülj Uram!

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Kedves leendő Hatosztályos Gimisek!

Tisztelt  Szülők!

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a jelen tanévi felvételi eljárástól kezdve az egyénileg jelentkezést benyújtó tanulók (hat- és nyolcosztályos gimnáziumba csak) is kizárólag a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állíthatják elő a felvételi lapokat, azok kézi kitöltésére nincs lehetőség. Az egyéni jelentkezők számára írt tájékoztatás elérhető a www.oktatas.hu honlapon a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Aktuális beiskolázási időszak (2017/2018. tanév)/Az egyéni jelentkezés menete a 2017/2018. tanévben zajló középfokú felvételi eljárás során menüpont alatt.

Ennek értelmében a jelen tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NEM HASZNÁLHATJUK, és NEM FOGADHATJUK EL az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat!

Jelentkezés határideje: 2018. február 19.

Eddig az időpontig rögzíthetik jelentkezéseiket a felületen, és ugyanitt előállíthatják a felvételi lapokat (jelentkezési lap(ok) és tanulói adatlap). A jelentkezési lapokat a középfokú iskolá(k)ba kell beküldeni, mellé szükséges csatolni minden olyan dokumentumot, amely alapján megtörténik a felvételi kérelmek elbírálása, illetve a rangsorolás. 
Ugyaneddig az időpontig kell továbbíttani a tanulói adatlapot az Oktatási Hivatalba. A tanulói adatlap mellékleteként semmilyen dokumentumot nem kell csatolni.

Amennyiben ezzel kapcsolatban további  kérdésük lenne, felvilágosítást, segítséget kapnak a Gimnázium titkárságán dolgozó munkatársainktól.

Sikeres felvételt kívánok a magam és munkatársaim nevében!

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.