Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek. Ján 8,36

PSG

Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Kedves leendő Hatosztályos Gimisek!

Tisztelt  Szülők!

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint a jelen tanévi felvételi eljárástól kezdve az egyénileg jelentkezést benyújtó tanulók (hat- és nyolcosztályos gimnáziumba csak) is kizárólag a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állíthatják elő a felvételi lapokat, azok kézi kitöltésére nincs lehetőség. Az egyéni jelentkezők számára írt tájékoztatás elérhető a www.oktatas.hu honlapon a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Aktuális beiskolázási időszak (2017/2018. tanév)/Az egyéni jelentkezés menete a 2017/2018. tanévben zajló középfokú felvételi eljárás során menüpont alatt.

Ennek értelmében a jelen tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NEM HASZNÁLHATJUK, és NEM FOGADHATJUK EL az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat!

Jelentkezés határideje: 2018. február 19.

Eddig az időpontig rögzíthetik jelentkezéseiket a felületen, és ugyanitt előállíthatják a felvételi lapokat (jelentkezési lap(ok) és tanulói adatlap). A jelentkezési lapokat a középfokú iskolá(k)ba kell beküldeni, mellé szükséges csatolni minden olyan dokumentumot, amely alapján megtörténik a felvételi kérelmek elbírálása, illetve a rangsorolás. 
Ugyaneddig az időpontig kell továbbíttani a tanulói adatlapot az Oktatási Hivatalba. A tanulói adatlap mellékleteként semmilyen dokumentumot nem kell csatolni.

Amennyiben ezzel kapcsolatban további  kérdésük lenne, felvilágosítást, segítséget kapnak a Gimnázium titkárságán dolgozó munkatársainktól.

Sikeres felvételt kívánok a magam és munkatársaim nevében!

Copyright © 2018 PSG Rights Reserved.